Изкуството ли е огледало на живота или животът е огледало на

...
Изкуството ли е огледало на живота или животът е огледало на
Коментари Харесай

Прекрасно е да изкараш хумор от цялата драма на живота: Филип Аврамов за тежките моменти и театъра

Изкуството ли е огледало на живота или животът е огледало на изкуството? Въпрос, който сякаш в никакъв случай няма да получи категоричен отговор. Но постоянно си коства да помислим В духа на новата театрална режисура " Нещо се обърка ", която се поставя в Хасковския спектакъл, артистът Филип Аврамов приказва пред камерата на предаването " На кафе " за тези моменти от неговия живот, в които всичко се обръща с главата надолу. 

" Имал съм такива моменти, само че отвръщам съгласно опциите и съгласно обстановката. Гледам всичко да е наред или в случай че мога да го направя незабавно - просто го върша и толкова, " споделя артистът. 

" На сцената много неща се случват - както и в живота, има много непредвидени моменти, в които в действителност не знаеш какво да правиш, " продължи Аврамов. 

От позицията на фенове и фенове известността ни наподобява като нещо мечтано и скъпоценно. Какво ли я прави такава?

" Най-хубавото нещо, което ми се е случвало, тъй като съм прочут, са усмивките на хората. В този тъмен век, в който живеем, е огромно наслаждение да видиш някой да ти се усмихне просто ей по този начин, без причина. Често ми се случва, благодаря ви за което. Благодарение на вас, публиката, ние вършим това, което вършим, което го можем, " сподели Филип Аврамов. 
                             

В авторското си комедийно шоу " Защото съм прочут " Филип Аврамов показва някои действителни моменти от живота си. Повечето от тях са тежки, само че пред публиката са изиграни, пречупени през призмата на смеха. Изкривява ли се истината обаче, когато прибавим комизъм към някои не чак толкоз занимателни истории от живота?

" Това е сложното - една история, в която доста тъга си изпитал, да я направиш по този начин или да я разкажеш по този начин, все едно нищо не е станало. Но не е тъкмо по този начин. [...] Хората обичат да гледат по какъв начин други хора се излагат и това е доста смешно, в действителност. Що се отнася до това да кажеш цялата истина, тъй като аз знам цялата истина, само че по подобен метод, че да не засегнеш някого, изключително близки хора - това е към този момент доста мъчно. И в случай че можеш да изкараш комизъм от цялата драма на живота, това пък към този момент е прелестно, " споделя още Аврамов.
                             

Според Филип Аврамов това човек да се взима прекалено на съществено е като да се замисли по какъв начин върви и по какъв начин диша. " Тогава може да се удушиш и да паднеш, " споделя той с усмивка. 

Вижте още от изявлението с Филип Аврамов в предаването " На кафе " от видеото.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР